tisdag 4 juni 2013

ca. så här...


..bra var Crystal Castles.

Kanske den fetaste konserten på den smått hippstriga och pretentiösa, men ack så bra festivalen Primavera Sound på Parc del Fòrum. Alice Glass är inte Rockstar. Hon är KEMISK!


...pigga var vi varje morgon.


Bodde ensamma i ett hostelrum i EN HEL VECKA!!! leved som svin.
 Lyx! Casa Gracia  - RECOMMENDING. shysst personal och go gratis-frukost (om man nu väljer att utnyttja det...;)


...såg fastlands-kineser ut.


Missade dock fota när iPad(thai)-kvinnan i svart, satt på marken i kiss-ställning och fotograferade sin man (?) sittandes på fontänkanten poserandes med sin bigbauta-systemkamera i högsta hugg. Dog. En onekligen turistig stad. MEN FIN SOM SNUS!


...långt såg vi från Parc del Guinardó.


bakis-klättrade berg och hus en dag! såg bort till Pakistan där ifrån.


...festligt hade vi det när vi åt tapas.


Tapas. Ett koncept vi älskar!


...fin var champagneria.


Can Paixano  ligger i en av gränderna vid hamnen. Lite klaustro, men billigare än billigast! Ett glas Cava kostar i skrivande stund 0,95 € och ett glas Rosa Cava 1,00 €. vilket är ungerfär ingenting. men man måste även köpa något att tugga på men, värt!!! helt och hållet. stänger dock 22.30.


...såg vår bästa måltidsbild ut.
Punkt.

...mycket tycker jag om Barcelioanska Placa(s)!
 förstår ej agorafober! JAG-ÄLSKAR-TORG! speciellt spanska.


...snygga var PEACE!
 Så brittiska, så rockiga, så transparent hud att man kan se vener, lungor och till och med blindtarmen.(ÄVEN OM DE HAR HORKAPPOR(läs länk), PRICKIGA SKJORTER ELLER NÅT ANNAT FETT PÅ SIG) nä skoja bara, men de har inte varit ute i solen på en livstid, typ. MEN, framför allt så jäkla braaaaaaa!

...mycket dansade jag till PEACE.
bild tagen från Emma, Berlin-sambo, vän, hetsare, sol, vapendragareochsåvidare. Levde förövrigt i de prickiga byxorna, då de var det enda paret långbyxor jag hade med mig. Se själva, de andra står med jackorna knäppta och kniper med stjärten , så kallt det är!!! Primavera=vår, inte midvinter.

...soligt var det i Parc Güell.
 Omöjligt att undgå Antino Gaudi i Barcelona. Geniet från mitten på 1800-talet nästan blivit som ett stadshelgon. Hans verk och arkitektur finns överallt. OCH hans Parc Guell är dessutom gratis! (kan vara inträde på hans olika Casa)

Tänker nog bara avsluta detta Barcelona-inlägg med finaste Phoenix. bara så.
när jag såg er på s¡esta! visste jag ej vilka ni var. ung och dum, har aldrig varit mer passande.

2 kommentarer: