torsdag 7 mars 2013

Det känns torsdag.

FUUUUCK! Inte en chans i världen att jag hinner till tandläkaren nu på morgonen, tänkte jag. Speciellt inte då mitt mellan-namn är tidsoptimisten, brukar även kallas för tjejen-som-flög-hem-från-berlin-för-högskoleprovet-och-försov-sig...

Osminkad och nyvaken cyklade jag, snabbare än Lance Armstong någonsin har gjort, in till folktandvården. Kom fram, med 2 mins marginal, snubblade av cykeln och ställde mig framåt lutad med bena som stöd för armarna och andades häftigt. Nu var jag inte bara osminkad och nyvaken utan också schwitt! aja, hann i tid i alla fall, log jag nöjt när jag gick i väntrummet.

"Du kan lägga dig här i stolen så ska vi ta en titt på dina tänder. Vänta lite, ska bara ta fram vinkelslipen..."
Har egentligen aldrig haft några större problem med att gå till tandläkaren trots de fruktade tandställningsåren, men idag...idag när jag satte mig upp i stolen för att skölja munnen lite efter en vad som kändes som en total ommöblering av mina tänder, kollade jag ner på den lilla plast-haklappen man alltid får runt halsen. Och där, där var tillräckligt mycket med blod för att kunna diskutera om det var aktuellt med en blodtransfusion.  Hur mycket kan man blöda från munnen egentligen?!

Fick en flourtablett, en dunk i ryggen sen tack och hej!

När jag sedan böjde mig ner för att låsa upp cykeln, sneglade jag lite på bakhjulet. Noterade att det var gaaanska mycket plattare nu än för 30 min sedan. Blev lite trött. Tuggade i sönder flourtabletten, tog cyllen och tänkte att det var allt för länge sedan vi sågs. Punkan och jag. och blodet.


Intressantare än så här blir min dag inte!

Tacohej!

2 kommentarer:

 1. Typisk-maja där jaaaa!! Men som vanligt har du ju också allt som oftast marginalerna på din sida :)
  Vill också kunna göra roliga gifs!!!!
  Du får lära mig!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tidsmarginalerna är något som ligger inprogrammerat i generna, skulle jag tro. hähä. jag ska lära dig allt, min son!

   Radera