söndag 17 mars 2013

Freitag mit Emma


Min dejt för kvällen: Berlin-Emma. Sedan vi flyttade hem från Berlin har vi båda levt ett sk. nunne-liv. Fromma små flickor som inte ens kan stava till alkohol och sover med händerna på täcket kan också vara en beskrivning?


 "En mogen, anständig och ung kvinna"/primitiva instinkter. MÅSTE..BARA..SLICKA!!!
 Efter 1. att Emmas mor insisterat på att vi skulle kolla lite på Loreen, 2. La fleur, Gui Boratto och Kalkbrenner 3. Berlin-nostalgi och Barcelona-drömmar 4. massa vin. åkte vi in till Kristianstad *Sveriges bästa nattliv* och Biskopens armar för att fortsätta *våra djupa samtal* och dricka Brooklyn lager *H-I-P-T* tills bartendern började sätta upp stolarna på borden.

Jag köpte barnbiljett på bussen hem för 1. jag ville vara ekonomisk 2. inte stödja skånetrafikens nya betalningssystem 3. jag vara för feg för att säga att jag inte tänkte betala alls. (bakläxa)

"Borde inte barn ligga och sova för länge sen?!"- busschaufför
 Det var tomt när jag hoppade av bussen. Barn och vuxna borde ligga och sova för länge sedan insåg jag. MEN INTE DEM MITT EMELLAN!!!

Vaknade, pigg som en lärka och kände "jäkla bra dag som väntar på mig". Det knackade på min dörr. Huh? who's there? Gick upp och öppnade. Det var bakfyllan som frågade om den fick komma in.

Jag stretade emot och försökte stänga dörren, men efter en tids fightande gav jag upp av utmattning. Kom in då...turtur-duvor på andra sidan gatan. 
 Jag fick med andra ord inte så mycket gjort denna lördag, men tillslut fick jag nog och bestämde mig för att göra någonting av dagen. Jag bestämde mig för att matcha.


Ciao!

2 kommentarer:

  1. Hahahaahaha fattade vilken gif du mena nu ju!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha. säga vad man vill om den, men intryck gör den

      Radera